Gå tillbaka

Certezza ny återförsäljare av Net iD

Publicerad av SecMaker, kategoriserad under Nyheter.

SecMaker och Informations- och IT-säkerhetsföretaget Certezza har tecknat ett partneravtal som gör Certezza till återförsäljare och integrationspartner för produktfamiljen Net iD. Med närmare 20 år i branschen och ett gediget kunnande inom IT-säkerhet förstärker Certezza SecMakers position på den svenska marknaden.

Thomas Nilsson, säkerhetsexpert och en av grundarna av Certezza AB berättar varför man valt att teckna ett samarbetsavtal:

– Certezza strävar alltid efter att utgå från vad som är långsiktigt bäst för kunden och att se till att nya komponenter inte medför nya beroenden som är svåra att bryta. Därför letar vi ständigt efter nya, leverantörsoberoende lösningar och väljer att engagera oss i samverkansinititativ såsom Sambi och Skolfederation.

– Vi har valt att bli partner till SecMaker för att komma närmare och få mer insyn i produktutvecklingen med målet att bättre kunna hjälpa våra kunder i val och implementation av klientprogramvara för smarta kort.  Just nu står många i branschen och väger huruvida klientprogramvaror är att betrakta som lika självklara som en IP-stack i dagens datorer eller om en klientprogramvara som Net iD har ett faktiskt egenvärde, förklarar Thomas Nilsson.

Kommentera