Gå tillbaka

Nytt erbjudande för dig som partner: Net iD som tjänst

Publicerad av SecMaker, kategoriserad under Nyheter.

Intresset för molnbaserade tjänster och behovet att adressera IT-säkerhet i molnet på ett kvalificerat sätt fortsätter att öka. Därför lanserar vi nu ett nytt erbjudande baserat på Net iD, marknadens ledande lösning för smartkortbaserad säkerhet. Net iD som tjänst vänder sig till dig som erbjuder molnbaserade tjänster. Paketeringen gör det enkelt att erbjuda Net iD i en tjänstemodell (Software as a Service) till dina slutkunder, till ett fast pris per användare och månad.

Dina kunder får tillgång till alla de fördelar som Net iD och smarta kort erbjuder: förbättrad IT-säkerhet och trygga, enkla arbetsflöden, som en molnbaserad tjänst. Med Net iD som tjänst kan du som partner erbjuda nya kundvärden i form av ökad flexibilitet, minskad kapitalbindning och förenklad licenshantering och administration.

Väljer du som partners att kombinera Net iD som tjänst med ditt övriga molntjänsterbjudande uppstår ytterligare fördelar. Net iD och smarta kort kan användas för primär inloggning för att sedan med federering erbjuda singelinloggning mot alla bakomliggande tjänster. Användaren autentiseras automatisk mot alla målsystem genom full tvåfaktorautentisering. Kombinationen smarta kort och federering ger maximal IT-säkerhet samtidigt som den bidrar till ökad flexibilitet och användarvänlighet för medarbetarna

Även SecMakers befintliga kunder med till exempel SITHS e-legitimation, kan dra fördel av den nya tjänsten från partner och utan ytterligare investeringar federera till molnet.

Ladda ner erbjudandebeskrivning för Net iD som tjänst för mer information.

Vill du ha hjälp med att komma igång med Net iD som tjänst, kontakta Patrik Larsson, Säljchef SecMaker.

Kommentera