Gå tillbaka

SecMaker deltar på Atea Focus i Helsingfors 29 oktober

Publicerad av SecMaker, kategoriserad under Nyheter.

Årets version av Atea Focus, Ateas egen mässa om hur IT bidrar till verksamheten, går av stapeln 29 oktober i Helsingfors. SecMaker deltar som partner till Atea och presenterar nya möjligheter för enkel och säker inloggning.

Atea Focus är ett av den finska IT-branschens största event och samlar ledande partners och kunder från hela landet. Temat för konferensen, som i år hålls för 24:e gången, är att visa på hur moderna IT-lösningar kan bidra till en bättre arbetsplats och öka produktvititeten. Konferensen erbjuder ett brett utbud av seminarier med aktuell information för såväl IT-ansvariga som företagsledare.

Atea är integrationspartner till SecMaker på nordisk basis och som en del av vår ökade satsning på den finska marknaden deltar vi på årets Atea Focus.

Som deltagare på konferensen har du möjlighet att titta närmare på SecMakers hela erbjudande för smartkortbaserad IT-säkerhet för enkel och säker inloggning. Vi kommer också erbjuda en fokuspresentation kring mobil säkerhet. Net iD Access gör det möjligt att säkra verksamhetskritisk information och applikationer på alla typer av mobila enheter som smarta telefoner och surfplattor. Vi visar hur du får med dig dina arbetsredskap med full säkerhet på olika typer av surfplattor.

Jussi Rissanen, Försäljningsansvarig för SecMaker i Finland deltar på konferensen tillsammans med Lösningsarkitekterna Jonas Öholm och Ronnie Johansson samt SecMakers VD Niklas Anderson.

Har du frågor om SecMakers deltagande på Atea Focus eller vill boka upp ett möte är du varmt välkommen att kontakta Jussi.

Atea Focus

Kommentera