Gå tillbaka

SecMaker Guldpartner på årets HoSIT, 1-2 oktober

Publicerad av SecMaker, kategoriserad under Nyheter.

Årets version av HoSIT, Sveriges största konferens om IT inom hälso- och sjukvård, äger rum 1-2 oktober på Hotell Birger Jarl i Stockholm. SecMaker deltar som Guldpartner och kommer tillsammans med Citrix och Jämtlands Läns Landsting presentera nya möjligheter för enkel och säker inloggning i vården.

Behovet av att logga in i många olika system och hantera klassificerad och känslig information är fortsatt en utmaning för medarbetare inom hälso- och sjukvårdssektorn. Krav på högsta patientsäkerhet ställs mot önskemål om flexibilitet och enkelhet för vårdens mobila medarbetare. Under HoSIT kommer SecMaker visa hur smartkortbaserad säkerhet kan erbjuda för enkel och säker inloggning i vården.

I programmet deltar Pernilla Johansson, Enhetschef på Neurologmottagningen vid Jämtlands Läns Landsting, ett av flera landsting som insett fördelarna med smartkortbaserad IT-säkerhet och Net iD från SecMaker. Genom att Net iD är en av grundstenarna i det nationella säkerhetsinitiativet SITHS har snart alla anställda inom vård och omsorg möjlighet att använda smartkort för säker identifiering. I en gemensam presentation visar vi på hur SITHS-kortet kan användas på bästa sätt för att förbättra patientsäkerheten och samtidigt erbjuda en enklare vardag för medarbetarna med mindre stress för medarbetarna. (Vill du ha en förhandstitt kan du redan nu se Pernilla Johansson och Thomas Nesterud, IT-strateg JLL berätta om den nya smartkortbaserade lösningen i filmen här.)

Jonas Öholm, Key Account Manager, SecMaker kommer också tillsammans med Antonia Kolitas, Systems Engineer, Citrix presentera Net iD Access. Den nya tjänsten gör det möjligt att säkra verksamhetskritisk information och applikationer på alla typer av mobila enheter som smarta telefoner och surfplattor. Vi visar hur du får med dig dina arbetsredskap med full säkerhet på olika typer av surfplattor.

Vill du ockå vara med på HoSIT? Anmäl dig här. Genom att ange bokningskod PSM får du som vän till SecMaker rabatt på konferensen.

Du kan även ladda ner hela programmet för årets HoSIT här.

hositbannermail567x86pxsecmaker

Kommentera