Gå tillbaka

SecMaker på Atea focus i Helsingfors

Publicerad av SecMaker, kategoriserad under Nyheter.

SecMaker deltog nyligen på Atea Focus i Helsingfors. Atea Focus är ett av den finska IT-branschens största event och samlar partners och kunder från hela landet. Temat för konferensen var att visa på hur moderna IT-lösningar bidrar till en bättre arbetsplats och ökar produktiviteten.

SecMaker visade sitt erbjudande för smartkortbaserad IT-säkerhet för enkel och säker inloggning och genomförde bland annat en fokuspresentation kring mobil säkerhet med Net iD Access. Net iD Access gör det möjligt att säkra verksamhetskritisk information och applikationer på alla typer av mobila enheter som smarta telefoner och surfplattor med smarta kort.

SecMaker samarbetar med Atea i Finland, Sverige och Norge. Tillsammans integrerar vi IT-säkerhet med smarta kort i infrastrukturlagret. På så sätt är kundernas IT-plattformar redo att ta sig an säkerhetsutmaningen och få högre säkerhet och mobila arbetsflöden. Inte minst inom vård- och omsorg har Atea och SecMaker flera gemensamma kunder som använder Net iD och smarta kort i enlighet med de nationella e-Hälsoinitiativ som lagstadgar användningen av smartkort.

Kommentera