Gå tillbaka

SecMaker presenterar lösningar för trygga och enkla arbetsflöden i vården på Vitalis

Publicerad av SecMaker, kategoriserad under Pressreleaser.

Vitalis, Sveriges och Skandinaviens största mötesplats för eHälsa, går av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg den 16-18 april. SecMaker, nordens ledande leverantör av smartkortbaserad IT-säkerhet, deltar för sjunde året i rad och presenterar nya möjligheter för trygga mobila arbetsflöden i vården.

Behovet av att logga in i många olika system och hantera stora mängder klassificerad och känslig information är en utmaning för medarbetare inom hälso- och sjukvårdssektorn. Kraven på patientsäkerhet ställs mot ökade krav på flexibilitet och enkelhet för vårdens mobila medarbetare.

– Med närmare en miljon aktiva användare är SecMaker ledande inom smartkorts­baserad IT-säkerhet för vården. Den senare tiden har vi sett en allt större efterfrågan på kvalificerad IT-säkerhet också för mobila enheter. Därför har vi tagit fram Net iD Access, en plattform för säker inloggning med smarta kort på mobil­telefoner och surfplattor, berättar Niklas Anderson, VD SecMaker.

Under Vitalis finns SecMaker på plats i monter B05:42 för att presentera hur Net iD Access erbjuder nya möjligheter för trygga och enkla arbetsflöden vid mobilt arbete. För den som vill fördjupa sig ytterligare erbjuds också miniseminarier om Net iD Access.

Utöver den nya lösningen för mobil inloggning med smartkort presenterar SecMaker sitt befintliga erbjuande för säkerhet med smarta kort. Exempel på funktionalitet är Workstation Lock Down – automatisk nedlåsning av arbetsstationer, Singelinloggning och Sessionsförflyttning.

För mera information kontakta

Niklas Anderson, VD SecMaker, Tel: +46 8 601 23 01
E-mail: niklas.anderson@secmaker.com

Malin Sjöman,T.f. Marknadschef SecMaker, Tel: +46 733 18 59 90
E-mail: malin.sjoman@secmaker.com

Kommentera