Gå tillbaka

Träffa SecMaker på KommITS och Sambruks Höstkonferens 2013

Publicerad av SecMaker, kategoriserad under Nyheter.

5-7 november är det dags för KommITS och Sambruks Höstkonferens på Hotell Scandic Infra City i Upplands Väsby. SecMaker deltar traditionsenligt med en monter.

Temat för höstens konferens är en diskussion om hur kommuner kan gå från ord till handling och från idé till resultat i arbetet med att skapa framtidens e-samhälle. SecMaker deltar med en monter och visar på konkreta exempel hur kommuner runt om i Sverige implementerat smartkortbaserad IT-säkerhet för säker och enkel inloggning.

Som deltagare på konferensen är du välkommen att besöka oss i monter 32 för de senaste uppdateringarna om hur våra lösningar kan hjälpa dig göra vardagen säkrare och enklare. Vi kommer också visa hur Net iD Access gör det möjligt att ta säkra din information och applikationer på mobila enheter med hjälp av din befintliga smartkortsinfrasturktur.

På konferensen träffar du Patrik Larsson, Försäljningschef SecMaker tillsammans med Lösningsarkitekt Andreas Mossnelid. Har du frågor om SecMakers deltagande på KommITS Höstkonferens eller vill boka ett möte är du varmt välkommen att kontakta Patrik.

Kommentera