Gå tillbaka

Trygga och enkla arbetsflöden i vården med Citrix och Net iD

Publicerad av SecMaker, kategoriserad under Nyheter.

Behovet av att logga in i många olika system och hantera stora mängder klassificerad och känslig information är en fortsatt utmaning för hälso- och sjukvårdssektorn. Långa in- och utloggningstider i kombination med allt fler och mer komplexa lösenord gör det svårt att följa säkerhetsdirektiven. Resultatet blir att kraven på maximal patientsäkerhet ställs mot starka önskemål på flexibilitet och enkelhet för vårdens medarbetare.

SecMaker samarbetar med Citrix för att erbjuda kvalificerade lösningar för trygga och enkla arbetsflöden i vården. Tillsammans vill vi bidra till en flexibel och användarvänlig arbetsmiljö för medarbetare i hälso- och sjukvården samtidigt som vi skyddar information och säkerställer högsta patientsäkerhet.

En virtuell arbetsmiljö med tunna klienter lägger grunden för ökad IT-säkerhet genom att skydda affärskritisk eller integritetsskyddad data. PKI och smarta kort erbjuder ett kostnadseffektivt och användarvänligt komplement för identifiera och autentisera systemets slutanvändare på ett konsekvent sätt.

Ett flertal landsting, kommuner och privata vårdinrättningar runt om i Norden har redan insett fördelarna med Citrix och Net iD. Jämtlands Läns Landsting, Södertälje sjukhus och norska Helse Vest ger sin syn på Trygga och enkla arbetsflöden i vården i vår nya referensfolder.

Du kan också läsa mer om hur vi SecMaker adresserar Säkerhet och virtuella skrivbordsmiljöer i vårt uppdaterade whitepaper.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just din organisation.

Kommentera