Gå tillbaka

Smartkort som molntjänst

Publicerad av SecMaker, kategoriserad under Nyheter.

Advania lanserar nu en molntjänst med allt du behöver för att kunna använda smarta kort för säker inloggning till Microsoft Office365 och Azure. Tjänsten är framtagen i samarbete med SecMaker och riktad mot alla organisationer som vill höja informationssäkerheten. Till exempel myndigheter, kommuner och landsting. Såväl nya kunder som tidigare enbart arbetat med lösenord och organisationer som redan använder smarta kort kan enkelt och snabbt komma igång.

– Bra informationssäkerhet är ett modernt sätt att positionera sig mot kunder och leverantörer. Med tvåfaktorsautentisering skyddas din information ytterligare en nivå jämfört med traditionella lösenord. Samtidigt är tjänsten lättanvänd, skalbar och kostnadseffektiv för både stora och små aktörer, säger Daniel Albertsson, marknadschef på Advania.

– Det här är en tjänst som har saknats på marknaden. Vi har byggt lösningen så att den är enkel att administrera och rulla ut till användarna som på en gång kan dra nytta av fördelarna, säger Patrik Larsson, försäljningschef på SecMaker.

Kommentera