Gå tillbaka

SecMaker ökar användarupplevelsen i Net iD genom samarbete med Usify

Publicerad av Emmelie Hardenborg, kategoriserad under Pressreleaser.

usify_bild

Nya tjänster och en förbättrad användarupplevelse är några av nyheterna som väntar i kommande releaser av Net iD produktfamilj. Genom ett nära samarbete med Usify, experter inom användarcentrerad tjänstedesign och användargränssnitt, tas nu kundvärdet till nya nivåer.

Från och med kommande releaser av Net iD produktfamilj tar Usify ansvar för både gränssnitt och användarupplevelse. Detta kommer inte bara märkas genom det nya utseendet och det förenklade användargränssnittet utan även genom att utgångspunkten nu utgår från person istället för funktion.

En annan nyhet handlar om kundanpassning. Det nya användargränssnittet är helt separerat från programfunktionerna, vilket skapar större flexibilitet och gör det möjligt att forma och anpassa arbetsflöde, innehåll och grafisk profil efter kunders behov och önskemål, utan att behöva göra ändringar i funktionaliteten.

Genom samarbetet ges SecMaker möjlighet att fokusera på huvudprodukten och får samtidigt tillgång till specialistkunskaper som stärker tjänsteutbudet där nya tjänster inom bland annat gränssnittsanpassning, kravställning av gränssnitt och arbetsflöden kommer erbjudas via Usify.

 

Om Usify

Usify erbjuder tjänster, mentorskap och utbildning i användarcentrerad tjänstedesign, gränssnittsutveckling och målstyrning av design- och utvecklingsprojekt. Företaget grundades 2004 med ett fokus på affärsnytta och användarupplevelse. Genom att utforska, designa och utveckla för interaktionen mellan användare och digitala lösningar, har företaget växt och har idag kontor i Stockholm, Linköping och Jönköping. www.usify.se

Om SecMaker

SecMaker AB är Nordens ledande leverantör av smartkortbaserade säkerhetslösningar till företag, myndigheter och organisationer. Med produktfamiljen Net iD skyddar och säkerställer vi information, system och datatrafik hos över en miljon användare. Net iD uppskattas av säkerhetsansvariga och IT-chefer för sin höga säkerhetsnivå, flexibilitet och kostnadseffektivitet. Medarbetare uppskattar våra lösningar för att de stödjer mobilt arbete, är lätta att använda och erbjuder trygga, effektiva arbetsflöden i vardagen. www.secmaker.com

Taggar:, | Kommentarer inaktiverade för SecMaker ökar användarupplevelsen i Net iD genom samarbete med Usify

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+