Gå tillbaka

Träffa SecMaker på Atea Focus i Helsingfors 29 september

Publicerad av Emmelie Hardenborg, kategoriserad under Nyheter.

Årets version av Atea Focus, Ateas egen mässa om hur IT bidrar till verksamheten, går av stapeln 29 september i Helsingfors. SecMaker deltar som partner och visar världens snabbaste inloggning med smarta kort.

Atea Focus är ett av den finska IT-branschens största event och samlar ledande leverantörer och kunder från hela landet. Temat för konferensen, som i år hålls för 26:e gången, är att visa på hur moderna IT-lösningar kan bidra till en bättre arbetsplats och öka produktiviteten. Konferensen erbjuder ett brett utbud av seminarier med aktuell information för såväl IT-ansvariga som företagsledare.

Som en del av SecMakers ökade satsning på den finska marknaden deltar vi för tredje året i rad på Atea Focus.

Som deltagare på konferensen har du möjlighet att titta närmare på SecMakers hela erbjudande för smartkortbaserad IT-säkerhet för enkel och säker inloggning. Vi kommer bland annat visa hur du får sekundsnabb inloggning med smarta kort i Citrix-miljö med Net iD Connect for Citrix.

Ronnie Johansson, vår Business Area Manager i Finland deltar på konferensen tillsammans med SecMakers VD Niklas Anderson.

Har du frågor om SecMakers deltagande på Atea Focus eller vill boka upp ett möte är du varmt välkommen att kontakta Ronnie Johansson.

Kommentarer inaktiverade för Träffa SecMaker på Atea Focus i Helsingfors 29 september

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+