Säker och enkel inloggning i detaljhandeln

För att maximera kundservice och försäljning behöver säljare i detaljhandeln snabbt och enkelt komma åt pris- och produktinformation, leverans- och lagerstatus direkt från butiksgolvet. Net iD och smarta kort erbjuder:

  • Säker och enkel inloggning för all butikspersonal
  • Singelinloggning till butiksstödssystem och tjänster
  • Mätbarhet och resultatuppföljning på individnivå

Detaljhandel_470x220

Alla vinner med smartkortbaserad inloggning

Bristande lösenordshantering ger dålig koll

Butikssäljare är i ständig rörelse med fokus på att hjälpa butikens kunder. För att kunna erbjuda korrekt information om produkter och priser finns centrala butiksdatasystem, receptdatabaser och prislistor ofta tillgängliga från datorer direkt på butiksgolvet, skyddad med traditionella lösenord. När tempot är högt ökar risken att flera butiksmedarbetare väljer att dela på ett och samma lösenord eller lämnar arbetsstationen påloggad för att slippa tidsödande in- och utloggningar. Med bristande lösensordshantering går kontrollen över butikens informationssäkerhet förlorad, tillsammans med möjligheten att följa vem som gjort vad i systemet.

Enkel inloggning för bästa kundservice

Med smartkort som inloggningsmetod slipper butikens säljare logga ut och avsluta applikationer när de lämnar kassan. När smartkortet dras ut släcks stationen ner och all information och applikationer skyddas för insyn. Nästa medarbetare kan direkt sätta in sitt kort och logga in med sin personliga PIN direkt i alla applikationer. Smarta kort är erbjuder en win-win-win-lösning för detaljhandeln där medarbetaren som drar nytta av enkel och smidig inloggning kan fokusera på att erbjuda bästa kundservice samtidigt som butiksansvariga får en mer produktiv arbetsmiljö med bibehållen säkerhet och förbättrad styrning.

Följ med i det senaste inom säker och enkel inloggning

Nyhetsbrev

Prenumerera på SecMakers nyhetsbrev för uppdateringar och inspiration om säker och enkel inloggning med smarta kort.