Net iD - det säkra valet

SecMaker erbjuder smartkortbaserad säkerhet till företag, myndigheter och organisationer. Med produktfamiljen Net iD skyddar och säkerställer vi information, system och datatrafik hos över en miljon användare i Norden. Lösningen bygger på inloggning med smartkort och erbjuder säker och enkel inloggning till hela IT-miljön.

Varför Net iD?

Produktfamiljen Net iD

Lägg grunden för enkel och säker inloggning med Net iD
Produktfamiljen Net iD hjälper dig lägga grunden för bättre IT-säkerhet. Som IT- eller säkerhetansvarig får du en lösning som är säker, flexibel och kostnadseffektiv. Organisationens medarbetare får hjälp och stöd i vardagen genom enkel och säker inloggning med färre lösenord.

Läs mer

_MG_0977

Smartkort och tillbehör

Smartkort från marknadens ledande aktörer
SecMaker erbjuder ett urval av smartkort från marknadens ledande aktörer. Vi tillhandahåller också kortläsare och andra tillbehör. Standarder garanterar att smartkort, kortläsare och datorer från olika tillverkare fungerar tillsammans.

Läs mer

smartkort

Integrationsjänster och support

Tjänster som hjälper dig maximera din IT-säkerhet
Tillsammans med våra partners hjälper SecMaker dig att planera, integrera och hantera din smartkortbaserade IT-säkerhetslösning. Erfarna specialister i kombination med etablerade processer och beprövade verktyg gör att du får maximal effekt.

Läs mer

M18A8235

Kontakta mig för en demo av Net iD och smartkortbaserad säkerhet