Smartkort som speglar din organisation
Net iD Smart Card Personalization

De standardsmartkort som vi levererar tillsammans med klientprogramvaran Net iD Enterprise är oftast vita PVC-kort förberedda för kontaktlös inpassering med inbyggd Mifare, EM och Hico magnetsträng på baksidan. Genom Net iD Smart Card Personalization får du möjlighet att anpassa smartkorten efter organisationens grafiska profil i form av logotyp, bakgrundsmönster, färger och typsnitt. Anpassade smartkort blir en stark varumärkesbärare i organisationen.

Smartkorten kan också personifieras och förses med användarens namn och fotografi. Det ger fördelen att ett och samma kort kan användas för säker och enkel inloggning till IT-miljön och som personlig ID.

Du väljer om du själv vill ta fram designen för korten eller låta SecMaker göra jobbet. Vi hjälper dig gärna ta fram förslag på layout utifrån din organisations kravbild och behov.

Att koda korten för olika inpasseringssystem är också något vi åtar oss. Givetvis kan kundens befintliga process för denna typ av personalisering också användas.

smart card personlization

Beställ personalisering

Vill du beställa smart card personalization laddar du ner beställningsformuläret nedan och skickar det ifyllt till order@secmaker.com. Vid kortunika värden, till exempel namn, löpnummer eller titel, fyller du i denna excel-fil och skickar tillsammans med beställningsformuläret. Om foto önskas skickas de som PNG eller JPG sparade i en ZIP-fil. För bästa resultat bör bilderna vara minst 300 dpi.

Ladda ner beställningsformulär

Har du ytterligare frågor gällande personalisering av smarta kort kontakta Pernilla Walkin
mail: pernilla.walkin@secmaker.com
telefon: 08-599 21 809