Utbildningar

Ge ditt projekt en flygande start, utbildning ger nyckeln till framgång

Vi har tre kvalificerade utbildningar inom praktisk tillämpning av smarta kort – från grundläggande endagskurser inom kravställning och användning, till mer fördjupande kring felsökning och support samt en fyradagars kvalificerad integratörsutbildning för våra partners.

I samtliga utbildningar fokuserar vi på tillämpning av de kunskaper vi lär ut. Vi ger dig rätt verktyg i form av hands-on-övningar och genomarbetad kursdokumentation som förklarar metoder och tillvägagångssätt. I våra tvådagars- och fyrdagars-utbildningar låter vi praktiska övningar varvas med teori.

Våra utbildare är verksamma som konsulter och experter inom vårt område vilket borgar för hög verklighetsförankring.

Utbildningarna vänder sig både till IT-chefer och andra verksamhetschefer som tekniker.

Utbildning Datum Plats
Certifikat- och kortadministration 12 – 14 mars 2018 Gamla stan
CSSE 27 – 30 augusti 2018 Nacka
NiSHT 7 – 8 februari 2018 Nacka
NiSUT 11 juni 2018 Nacka

Vill du ha råd om vilken utbildning som passar just dina behov, prata med Patrik Larsson på telefon 08-599 21 806 eller maila till patrik.larsson@secmaker.com så kontaktar vi dig.

Välkommen!

Smartkortbaserad säkerhet – en orientering

För projekt- och verksamhetsledare som vill sätta sig in i möjligheterna med smartkortbaserad säkerhet erbjuder vi en övergripande orientering. Den inledande översikten kan i stor utsträckning anpassas efter deltagarnas önskemål och respektive organisationers uika behov.

Kontakta oss för mer information