Så blir du partner till SecMaker

Våra certifierade partners är viktiga för oss på SecMaker. Som partner är du en värdefull länk i vår leveranskedja som vi gärna ser som en integrerad del av vår utökade organisation.

Experter inom IT-säkerhet och systemintegration

_MG_0885

Vi arbetar löpande med att identifiera och introducera nya integrationspartners med expertis inom IT-säkerhet och systemintegration. Vi samarbetar också med partners fokuserade på hosting och molnbaserade IT-tjänster.

Genom att samarbeta med ledande spelare på varje geografisk marknad vill vi säkerställa att alla kunder kan erbjudas en lösning som motsvarar organisationens och marknadens unika behov.

Ladda ner ansökan

Fördelarna med ett partnerskap

Vårt mål är att inspirera dig som väljer att bli partner att, tillsammans med oss, skapa den bästa lösningen för våra gemensamma slutkunder. I samarbetet fokuserar vi på att erbjuda produkter, tjänster och expertkunskaper som hjälper dig nå framgång inom smartkortbaserad IT-säkerhet.

Som partner får du hjälp med utbildning, marknadsmaterial, stöd i offertarbetet för kvalificerade möjligheter, integrationsstöd och teknisk support.

 • Fördjupad kunskap – Som marknadsledare inom smartkortbaserad IT-säkerhet delar vi med oss av vår kunskap och i form av utbildning, marknadsföringsmaterial och säljstöd.
 • Proaktiv kundutveckling – Med vår kompletta portfölj och ledande expertis inom IT- säkerhet kan du känna dig trygg i att proaktivt adressera dina kunders säkerhetsutmaningar.
 • Ökad effektivitet – Med väl dokumenterade processer och paketerade tjänster hjälper vi dig ta ett helhetsgrepp så du snabbt och effektivitet kan rulla ut smartkortslösningen.

Partnercertifiering i två nivåer

Net iD Reseller

Du kan att ansöka till SecMakers partnerprogram på två olika nivåer. Som Net iD Reseller får du rätt att sälja SecMakers hela erbjudande i form av programvara, smartkort, tillbehör och tjänster. Du får stöd i försäljningsarbetet i form av marknadsmaterial, offertmallar och ett rabatterat återförsäljarpris på våra produkter. I programmet ingår även säljutbildning som ger en introduktion till smartkortbaserad säkerhet, produktfamiljen Net iD och vårt övriga erbjudande.

Net iD Value Added Reseller

Net iD Value Added Reseller tar partnerprogrammet ett steg längre för de företag som arbetar med de mest kvalificerade projekten och kunder med specifika krav. Kravet är att minst en tekniker genomgått certifieringsprogrammet Certified Smart Card Security Expert (CSSE) och visat god kännedom om integration av Net iD i målmiljö. Som certifierad VAR får du tillgång till mervärdestjänster som teknisk support, utökad marknadsföring och löpande uppföljningar som tillsammans förbättrar dina möjligheter att öka försäljningen.

Så blir du partner - steg för steg

Så blir du partner

 1. Partneransökan – Ladda ner en ”Ansökan till Net iD Partner Program” och mejla den ifylld till Patrik Larsson
 2. Produktgenomgång – Vi ger en övergripande presentation av vårt erbjudande för säljare, tekniker som annan berörd personal.
 3. Affärsplan – Den gemensamma planen dokumenterar mål samt aktiviteter och det stöd du som partner behöver för att nå dessa mål.
 4. Rabattstruktur – Överenskommelse om återförsäljarrabatter
 5. Certifieringsutbildning – Certifiering av tekniker genom vår partnerutbildning Certified Smart Card Security Expert (CSSE)
 6. Säljutbildning
 7. Första affären – SecMaker stöttar dig som ny partner i arbetet med att ta fram en kravspecifikation, offert och genom integrationsarbetet
 8. Marknadsaktiviteter och leadsgenerering