Teknikpartners

SecMaker har sedan starten tagit en aktiv roll i att driva utvecklingen av smartkortbaserad IT-säkerhet framåt. Idag samarbetar vi med många av branschens mest inflytelserika spelare: leverantörer av plattformar, operativsystem, tunna klienter och mobila enheter. En nära dialog med medarbetare på alla nivåer hos våra partners, från högsta ledning till tekniker med expertkunskap, säkerställer att våra lösningar för säker och enkel inloggning fungerar på bästa sätt i alla typer av målmiljöer. Vi deltar också aktivt i olika forum sammansatta av institutioner eller myndigheter med målet att standardisera och vidareutvckla PKI och smartkortbaserad inloggning för den publika sektorn.

 • Appsense

  AppSense

  SecMaker och AppSense samarbetar för att optimera säkerhet och prestanda, till exempel inloggningstider, i storskaliga VDI-projekt.

 • imprivata_140

  Imprivata

  Imprivata är en ledande leverantör av autentisering, åtkomsthantering och säkra kommunikationslösningar för sjukvården. Vi samarbetar för att kunna erbjuda SSO till alla applikationer, även de som kräver användarnamn och lösenord.

 • LOGO1

  VMware

  Samarbetet med VMware syftar till att säkerställa ett av VMwares yttersta mål – att kunderna ska kunna använda datakraften från valfri klientplattform. Även där användaren har krav på att använda smarta kort.

 • Precise 140

  Precise Biometrics

  Precise utvecklar Tactivo, kortläsare för mobila enheter. Vi samarbetar för att säkerställa att alla appar i t ill exempel iOS eller Android ges optimal funktionalitet med smarta kort.

 • Intel 140

  Intel

  SecMakers samarbetar med Intel kring Intel Authenticate Technology som förhindrar alla vanliga säkerhetsattacker genom ett utökat skydd i hårdvaran.

 • Igel 140

  Igel Technology

  Igel Technology är Europas största tillverkare av tunna klienter. Net iD levereras som en integrerad komponent i Igels Linuxklienter.
  Vårt samarbete påbörjades redan 2006 och har lett till en rad förenklingar och prestandaförbättringar.

 • HP140

   Hewlett Packard

  Samarbetet med Hewlett Packard syftar till att säkerställa bästa funktionalitet med smarta kort i HP’s produkter. Vi har till exempel utvärderat kortläsare i bärbara datorer och surfplattor. Vi har även ett avtal som ger HP möjlighet att integrera och distribuera Net iD Connector i sina tunna klienter.

 • Apple 140

  Apple

  Vårt samarbete med Apple syftar till att säkerställa att våra kunder kan arbeta mobilt med smarta kort i Mac OSX och iOS.
  Idag finns det bara i Sverige ett 30-tal iOS-appar som genom Net iD har försetts med stöd för smartkort

 • Citrix Systems

  SecMaker och Citrix bedriver ett unikt samarbete sedan 2003. Tillsammans har vi utvecklat en rad förbättringar som gör det möjligt att logga in plattformsoberoende med smartkort i alla Citrix produkter.

  Vi är en av Citrix sju globala Authentication Partners. Som medlemmar i Citrix Partner Network säkerställs inte bara att programvaran Net iD är kompatibel med Citrix programvara.
  Vi samarbetar även kring utveckling av nya komponenter och utökat stöd för smarta kort och PKI, till exempel Citrix Federated Authentication Services.